Spola din växellåda

Du som behöver en växellåds spolning, du kan få det hos Bil & Lastvagnservice i Sävsjö AB. När det ska bytas olja i en sådan är det bra att spola ur den. Det så att alla partiklar och orenheter försvinner. Spolning av växellåda ska ske hos någon som kan det så att det blir gjort på rätt sätt. Hos Bil & Lastvagnservice kan du få hjälp med just detta. De har även en mängd andra tjänster att erbjuda dig som har en bil eller en lastbil. 

Bland annat utför de olika sorters reparationer ​​​så som på släpvagnar. Bland övriga tjänster finns växellådsspolningar, lagning av stenskott, byten av rutor, släcka 2or från besiktning, hjulinställningar på tunga och på lätta fordon och mycket mer.

Få en din växellåda spolad

Hos Bil & Lastvagnservice i Sävsjö AB kan du få din växellåda spolad, men du kan även få hjälp med andra saker som rör din bil eller din lastbil. Detta företag säljer även alkolås, samt kalibrerar och utför service på dem. Dessutom är de återförsäljare för flera olika företag. Så har du behov av en mångsidig verkstad så är detta företag ett mycket bra val. 

Deras verkstad är komplett och det gör att de kan laga bilar, lastbilar, släpvagnar och utföra växellåds spolning. Du som vill läsa mer om vad de har för tjänster och vad de innebär, du kan besöka dem på deras hemsida. Där hittar du även deras kontaktuppgifter om du vill prata med dem direkt. Då kan de berätta för dig vad de har att erbjuda just dig och ditt fordon.​